Vallneus Samtalsterapi AB

Vallneus Samtalsterapi AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en riktigt bra start på denna vecka. Ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med samtalsterapi i Helsingborg med omnejd, och därför kommer jag idag att skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om ett företag som jag verkligen tycker om. Vallneus Samtalsterapi AB heter detta företag och är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig. Jag har som ni säkert vet haft en hel del problem med att hitta bra och pålitliga samtalsterapeuter, vilket såklart är väldigt frustrerande. Jag har under en ganska lång tid haft en del problem med min psykiska hälsa. Jag har upplevt mycket stress och ångest, vilket har känts väldigt tufft för mig. Jag blev därför väldigt glad när jag hittade just Vallneus Samtalsterapi AB, då detta företag verkligen är helt fantastiskt.

Min terapeut visade sig vara väldigt kunnig inom kundservice, och detta gjorde att jag kände mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag. Hon hjälpte mig verkligen med mina problem, och arbetade med mina egna behov och önskemål för att jag skulle bli så nöjd som möjligt och må så bra som möjligt. Jag mår nu efter några besök hos Vallneus Samtalsterapi AB bättre. Jag känner verkligen skillnad i min motivation. Jag kommer definitivt att vända mig till Vallneus Samtalsterapi AB igen. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Höllviken, Lund eller Trelleborg med omnejd att vända er till just Vallneus Samtalsterapi AB. Ha nu en riktigt härlig vecka och en fortsatt bra dag, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.