Solig dag i Värnamo och tankar om personlig utveckling

Solig dag i Värnamo och tankar om personlig utveckling

Hejsan på er alla fina följare

Häri Värnamo skiner solen, det verkar som att den gör det över typ hela landet idag – helt underbart! Som ni vet så intresserar ju jag mig för personlig utveckling i alla dess former. Jag älskar att läsa olika böcker, kolla filmer och föreläsningar. Jag går kurser och jag mediterar och utmanar mig själv på olika sätt så att jag inte fastnar i min komfortzon. Personlig utveckling handlar ju om så många olika delar och det är just det som är så fascinerande. Jag läser mycket böcker i perioder, ibland läser jag inget alls och ibland kan jag komma in i ett flow och läsa massor. Då är jag glad att jag bor nära biblioteket och kan gå dit och låna böcker.

Det jag ska testa nu närmast är ett möte med en kvinna som jobbar med medial coaching, för sånt tycker jag också kan ha med personlig utveckling att göra. Kanske man får kontakt med ytterligare en dimension av sig själv eller får svar och vägledning angående något vägval. Man brukar säg att utbildning aldrig är bortkastat, att det är en investering.

?Personlig utveckling är ju som en slags utbildning om sig själv och det kan aldrig vara bortkastat, det är en investering i dig själv. Så ser i alla fall jag på det och ibland kommer man ju i kontakt med något som inte alls känns träffande medan man andra gånger hittar saker som känns som att det är helt rätt. Oavsett så är det spännande att utforska. Kanske detta inlägg gett dig någon inspiration? Nu ska jag snart ta och äta lunch, jag tror jag tar med den ut i solen. Hoppas att ni får en underbar fredag och att ni får en underbar helg. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.