Nu ska vi lära oss om stresshantering

Nu ska vi lära oss om stresshantering

Hej på er! Vi går nu in i en otroligt tuff fas i hela bolaget, allihopa går lite på tårna och man kan känna av oron som ligger över lokalen. Det känns som att det är väldigt få personer på arbetet som kan det här med stresshantering och jag har fullförståelse för det, men som personalansvarig så är det någonstans mitt jobb att se till så den här oron och stressen försvinner illa kvickt. För till slut så kommer den också att påverka våra resultat och då har jag en chef som inte kommer att vara särskilt nöjd. Jag har hyrt in Omstart AB som är en firma vars fokus ligger på coachande samtal om stresshantering och förhoppningsvis kan vi få lite lugn och ro på företaget. Vi är många anställda här i Linköping och om man läser tidningarna så är det just de större bolagens anställda som påverkas nu, det är nog därför som många här på jobbet är oroliga. Jag har förklarat att det finns ingen anledning till oro utan den stressen som de känner är helt obefogad eftersom att vi alla kommer att klara av den här fasen, men det fungerade inte riktigt. Det känns emellanåt som att vi har ett hundratal yra höns som springer runt i Linköping och inte vet var de ska ta vägen. Och med tanke på hur mycket jobb vi har som behöver göras så har det definitivt blivit läge att ta till andra metoder, därav stresshantering. Jag ska säga att det är många inklusive min chef som dras med i den här stressen och jag har haft ett antal samtal med honom för att förklara att det inte är optimalt att han också får stress. Förhoppningsvis kan Omstart lösa det här för jag börjar tröttna på att arbeta i fullständig kalabalik.


Kommentarer är stängda.