Inskriven på trafikskola

Inskriven på trafikskola

Hej hej bloggen!

Bara några timmar kvar i skolan sen är det äntligen helg! Känns så skönt att få vara ledig i några dagar och kunna tänka på andra saker än bara plugg, otroligt mycket nu inför de nationella proven. Nu efter att mamma och pappa har tjatat på mig i flera veckor så har jag till slut skrivit in mig på en trafikskola och jag är lite taggad faktiskt, även fast det har varit väldigt behagligt att få skjuts. Men nu är det slut på lyxen idag ska jag ha min första körlektion och jag hoppas verkligen att vi åker ut en bit från Alingsås, för trots att jag har tjuvstartat lite så känner jag mig inte riktigt redo än. Drömmen hade varit att slippa gå på trafikskola och bara köra hemifrån men det här blir nog bra, de verkar vara väldigt trevliga körlärare och sen så var det fina bilar också.

Resten av helgen så ska jag nog inte göra någonting speciellt utan bara hänga med kompisar och kanske tar vi oss en sväng in till Göteborg, det tar ju bara ungefär 30 minuter från Alingsås in med tåg. När det kommer till aktiviteter och nöjen så har inte Alingsås något större utbud av det utan man brukar få ta sig åka till större orter eller städar för att göra något kul och då kan det passa bra om man har ett körkort. Jag ska väl erkänna att jag är lite sen med mitt körkort, majoriteten av mina vänner skrev in sig på trafikskola redan innan de fyllde 18 för att ha körkortet lagom till att de blev 18. Jag däremot är snart 19 och har precis skrivit in mig, men bättre sent än aldrig som jag sa till mina föräldrar. Nu är min håltimma kvar och jag måste börja gå till min mattelektion, men det kommer ett inlägg senare idag också!


Kommentarer är stängda.