Heminredning i Borås

Heminredning i Borås

God morgon mina fina följare!

Ni som följt mig ett tag vet att jag är väldigt intresserad av heminredning och har ganska länge drömt om att jobba med det. För ett tag sedan hittade jag en distansutbildning till heminredare, för här i Borås finns ingen utbildning till det och jag vill helst inte flytta. Jag har satt undan pengar ett tag medan jag också funderat på om jag verkligen ska läsa den. Men jag kan inte släppa tanken på det och får sånt härligt pirr i magen när jag visualiserar att jag får jobba med mitt stora intresse.

Just färg och form har alltid varit något jag tyckt varit väldigt roligt och sedan har det utvecklats till just heminredning. Det jag tycker är roligast är barnrum och jag skulle gärna nischa mig inom det. Nu har jag i alla fall bestämt mig och anmält mig till kursstarten som blir i mars. Det är sådan tur för de har kursstart varje månad, så man behöver inte vänta till höst- eller vårtermin. Sedan lägger man upp det väldigt mycket själv så jag kan kombinera studierna med jobb.

Jag är lite pirrig för det är ju ändå en del pengar, men samtidigt är allt som har med ny kunskap att göra en investering. När jag är klar så får vi se om jag börjar att jobba hos ett företag eller om jag startar upp något eget direkt. Man kan ju ha det som en sidobusiness i början. Nu svävar jag iväg framåt i tiden, men det är viktigt med visioner och mål.

Här i Borås finns det till exempel både några mysiga butiker med heminredning men även butiker med färg och tapeter som jag skulle tycka var roligt också att jobba med. Det kommer ju bli lättare att få in en fot där efter utbildningen. Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag och hoppas du också går efter dina drömmar!


Kommentarer är stängda.