Healingkurser i Skövde

Healingkurser i Skövde

Hej där bloggen! Trots att det är måndag så är jag supertaggad, jag har nämligen skrivit upp mig på en av alla de healingkurser som Tro Hopp och Änglar erbjuder. Ikväll är första tillfället så vi får se vad som händer, men det kommer bli fantastiskt roligt och spännande. Jag har aldrig tidigare varit med på några healingkurser men däremot har jag vid några tillfällen innan gått på reikihealing och det har varit väldigt avslappnande och trevligt. Min kontakt med andevärlden och universell energi är verkligen färsk men jag har länge varit fascinerad om vad som finns att erbjuda där och det har nu lett till att jag ska gå min första av förhoppningsvis flera healingkurser. Ända sedan jag miste en nära familjemedlem så har jag velat få kontakt med denne och har provat på seanser och liknande. Nu vill jag lära känna min själ ännu mer och verkligen få sätta mig in i vad healing är.

Utöver healingkurs så kommer den här veckan bjuda på en rad roliga aktiviteter. Imorgon så ska jag och sambon gå ut för att äta en bit mat och sedan efter det ska vi gå på bio i Skövde. Jag är egentligen en person som föredrar att kolla på film hemma i soffan snarare än att gå på bio och det beror på att man hemma kan sätt sig i soffan i skönare kläder och bara koppla av framför filmen utan att behöva bry sig om någon annan. Dessutom så kan man pausa om man skulle vilja det. Men nu är det alltså bio på schemat och det känns ändå mysigt att hitta på någonting så det blir säkert bra. Det är dock imorgon, nu är det healing som gäller denna kvällen och jag ser framemot att skriva ett inlägg när jag kommer hem så att ni kan få höra hur det var. Hoppas att ni håller ut till ikväll!  


Kommentarer är stängda.