Barnen på mopedutbildning

Barnen på mopedutbildning

God dag och välkommen till ett nytt blogginlägg!

Jag har precis skjutsat iväg barnen på mopedutbildning och nu kommit hem för att ha en lugn stund i soffan, som jag har längtat. För ganska exakt 16 år sedan så fick vi tvillingar och ända sedan dess har tiden bara rusat iväg, här står vi nu och de ska inom en snar framtid få ta moppekort. Tjatet om att få en moped har pågått nu i två år och nu när de är nära i åldern så har det eskalerat. Jag och min man har haft diskussioner fram och tillbaka huruvida vi ska göra när de väl har gått sin modeutbildning och körkortet är nära. Vi kom fram till att två mopeder kanske inte är så dumt trots allt, att slippa behöva skjutsa och samtidigt ge barnen eget ansvar över något värdefullt kan bidra till att de utvecklas som människor. Sonen vill givetvis ha en crossmoped och dottern vill ha en lite mer stilren moped, det blir verkligen presenter som de kommer minnas.

Jag är mest orolig över att de i detta nu sitter på en modeutbildning, för är det något ni ska veta om mina barn så är det att deras munnar går i ett. När vi fick reda på att det var tvillingar och en var kille och en var tjej så drabbades jag av fullkomlig panik, jag kunde se alla kommande bråk och tjafs framför mig. Men dessa ungar överträffade min tro och det är väldigt sällan de hamnar i konflikter med varandra, utan det är snarare tvärtom. De är aldrig en lugn stund nära dem, det ska alltid hittas på saker och jag tror inte de kan vara tysta i en minut ens. Därför är jag orolig över deras mopedutbildning och framförallt orolig över deras utbildare.

Mopedutbildningen slutar om ungefär timme och det ska onekligen bli spännande och se ifall de har skött sig och jag kommer vara imponerad om någon av dem inte har blivit utslängd. Fortsättning följer vänner…  


Kommentarer är stängda.